Falstadkunst, FalstadsenteretView Slideshow

FALSTAD KUNST 2009 ER ÅPNET.

På Falstadsenteret i Ekne sør for Levanger kan man nå fordype seg i to temporære kunstprosjekter som er laget spesielt for stedet: "Ears of the Field" av Siri Austeen og "The Long Silence" av Roddy Bell. Prosjektet Ears of the Field har også en egen nettside hvor man kan lytte til publikums kommentarer og respons på konkrete spørsmål: www.ears-of-the-field.net

Utstillingen står til 25. september 2009.

Disse to prosjektene er resultat av en idékonkurranse høsten 2008 hvor sju kunstnere var invitert. Alle idéforslagene og juryens vurdering presenteres nå i biblioteket på Falstadsenteret. Konkurranseforslagene og juryens uttalelse er også publisert her på dette nettstedet under 'Prosjekter 2009' i menyen til venstre.

Torsdag 24. september 2009 avholdes et åpent seminar på Falstad hvor samtidskunstens rolle i forhold til Falstadsenterets arbeidsområde vil bli drøftet, med utgangspunkt i Falstad Kunst 2009. Mer informasjon kommer under 'Seminar 2009'.

Falstad Kunst er et kunstprosjekt som blir arrangert ved Falstad i Nord-Trøndelag i 2009 - 2010. Prosjektet er initiert av KORO (Kunst i offentlige rom) og er støttet av Norsk Kulturråd, Nord-Trøndelag fylkeskommune, Levanger kommune og Falstadsenteret.
Falstadsenteret er idag et nasjonalt studiesenter for menneskerettigheter, krigens fangehistorie og erindringskultur. Stedet fungerte som en del av det tyske fangeleirsystemet under 2. verdenskrig. Mer informasjon: www.falstadsenteret.no

Prosjektleder Per Formo


No Comments

Add a comment:

*Required fields
Subscribe to comments RSS Feed