Til kjærlighetens pris, DokkhusetView Slideshow

Til kjærlighetens pris - Tre Minioperaer i en forestilling 24 - 27 januar 2011.

Prosjektet minioperaer er et samarbeid mellom Institutt for Musikk og Kunstakademiet i Trondheim / NTNU. Forestillingen er bassert på en Redigert versjon av Ingrid Storholmens diktsamling Til kjærlighetens pris.

Ingrid Storholmens siste diktsamling som ble utgitt på Aschehoug i høst er brukt som grunnlag for librettoene. Diktsamlingen har blitt redigert ned til en libretto og alle komponistene har komponert til denne, men bestemt seg for forskjellig besetning. Publikum får høre den samme teksten sunget tre ganger, men i den ene av en mann og en kvinne, i nr. to av en mann og to kvinner og i den tredje av tre kvinner. Komponistene har hatt frie tøyler i forhold til teksten. Så selv om det er samme tekst som synges får vi se tre vidt forskjellige operaer i løpet av en drøy time.

Konsept, regi og kunstnerisk ledelse: Rita Abrahamsen. Libretto: Redigert versjon av Ingrid Storholmens diktsamling Til kjærlighetens pris. Komponister: Eva Ødmann Moe, Erlend Furholt Moen, Hazel Eilertsen. Sangere og musikere: Studenter ved Institutt for Musikk, NTNU. Scenografi og kostymer: Studenter ved Kunstakademiet i Trondheim, KiT, NTNU

 


No Comments

Add a comment:

*Required fields
Subscribe to comments RSS Feed