Anne-Karin Furunes og Fredrik Lund, RAKE visningsromView Slideshow

Anne-Karin Furunes og Fredrik Lund, RAKE visningsrom 10 - 25 september 2011

foto: Rake

Den første utstillingen i RAKE handler om et møte mellom Anne-Karin Furunes sine konfronterende portretter og Fredrik Lunds spontane stedsspesifikke verk. Ved å invitere Fredrik og Anne-Karin til å stille ut, ønsker RAKE å sette fokus på møtet mellom arkitektur og billedkunst.

Anne-Karin Furunes og Fredrik Lund har begge utdanning fra arkitekturstudiet ved NTNU, og er i dag professor i henholdsvis billedkunst på Kunstakademiet i Trondheim, og arkitekturstudiet ved NTNU. Furunes tok sin etterutdanning i billedkunst ved Kunstakademiet i Oslo og Kunstakademiet i Trondheim, og har i løpet av de siste årene vært svært aktiv med utstillinger i blandt annet New York og Venezia. Ved siden av å være arkitekturprofessor, driver Lund sin private arkitekturpraksis Studio Fredrik Lund. Med sin karakteristiske strek har Fredrik vunnet flere arkitektkonkurranser, deriblandt byutviklingprosjekter i Malmø, Gøteborg, Narvik og Drammen.

RAKE visningsrom er en formidler av arkitektur og billedkunst, og har som mål å være et møtepunkt for kunst- og arkitekturmiljøene i byen, og i tillegg bidra til å øke bevisstheten omkring hva kunst og arkitektur kan være.


No Comments

Add a comment:

*Required fields
Subscribe to comments RSS Feed